Përvoja e përdorimit Black Latte

Përvoja e përdorimit të Black Latte Elena nga Varshava

Që nga fëmijëria isha shumë e hollë dhe e hollë, por me kalimin e moshës, figura ime e bukur filloi të shuhej. Një rol të rëndësishëm në këtë histori luajti lëvizja në një vend tjetër, shoqëruar me stres të rëndë: kushte të reja jetese, njerëz të rinj, një gjuhë të panjohur. Nga kjo situatë, gjeta mënyrën më të thjeshtë: Unë fillova të "kap" stresin tim dhe emocionet negative me ëmbëlsirat. Në fund, gjithçka arriti në pikën që edhe të tjerët filluan të vinin re se sa u shërova.

Përvoja e përdorimit të latës me qymyr të zi Latte

Një mik më shpëtoi - ajo rekomandoi pije Black Latte (nga rruga, ajo kishte përvojë duke përdorur këtë koktej). Ndërsa më vonë u binda se ky është një mjet shumë efektiv për humbjen e peshës. Ajo më shpjegoi gjithçka në lidhje me pijen - si ta përdorë atë, kur të pi, çfarë duhet bërë dhe çfarë nuk duhet të bëhet. Doli që praktikisht nuk kishte asgjë për të bërë. Në fillim ishte e vështirë të besohej se me ndihmën e një ilaçi mrekullibërës shpejt mund të humbje peshe pa bërë ndonjë përpjekje të veçantë, por më pas pata një shans ta përjetoja të gjithë këtë në praktikë.

Përfitimet

Ndër veçoritë e përdorimit të Black Latte, unë do të doja të veçoja disa nga ato që më bënë më shumë përshtypje:

  1. Përbërja përmban vetëm aditivë biologjikisht aktivë me origjinë organike. Mund të jeni i sigurt se nuk do të helmoheni me ndonjë kimi ose nuk do të mbusheni me zëvendësues të padobishëm.
  2. Ndërhyrjet e mëdha mjekësore (banda gastrike, heqja, bajpasi dhe më shumë) mund të shmangen. Askush nuk dëshiron të përdorë masa kaq ekstreme.
  3. Nuk ka nevojë të shkoni te mjekët, psikologët dhe, në përgjithësi, për të komunikuar në lidhje me këtë problem me të huajt. Ndonjëherë, ky faktor shkaktonte shqetësime dhe siklet shumë të fortë dhe një latte qymyri për humbjen e peshës thjesht mund të porositet në internet dhe askush nuk do të dijë për këtë.

Ku mund të blini

Në fillim, një shoqe më dha latën e filluar që kishte, kështu që herët e para e piva ashtu. Pastaj, kur mbaroi, unë tashmë isha akorduar plotësisht në humbjen e peshës dhe vendosa ta blija vetë. Në fillim kërkova në farmacitë e qytetit, por nuk gjeta asnjë prej tyre, pastaj fillova të kërkoj në internet - kërkova shumë faqe dhe portale me oferta të ndryshme, lexova një bandë vlerësimesh. Si rezultat, vendosa që opsioni më i mirë është të blesh në faqen zyrtare të internetit. Kështu që falsifikimet dhe tarifat shtesë mund të shmangen + shërbimi është në nivelin dhe shpërndarja është e shpejtë.

Rezultati

Rezultati i përdorimit të Black Latte

Efekti i parë i konsumimit të një latte qymyri ishte i dukshëm pas disa ditësh - Kam humbur pak peshë, por stomaku im kishte rënë ndjeshëm në vëllim dhe nuk doja më të ëmbla. Pastaj gjithçka shkoi gjithashtu siç pritej: në dy javë doli të humbasë 8 kg dhe pak a shumë racioni u rregullua, dhe deri në fund të kursit në një muaj e gjysmë unë, mund të them, "shkova në zero" - të gjitha 14 kg të fituara kohët e fundit u zhdukën pa lënë gjurmë. . . Mendoj se edhe aktiviteti fizik ndikoi shumë në këtë: herë pas here bëja një shëtitje të gjatë, përpiqesha të bëja gjimnastikë. Në përgjithësi, Black Latte përmbushi misionin e saj - unë jam plotësisht i kënaqur!